Wie is Nanda

Filosofie van waaruit ik werk is: “Zelfkennis is de grootste succesfactor voor ondernemers”. Ik werk dan ook vanuit ‘vertrouwen’, in plaats van ‘ego’. Beter bekend als de nieuwe manier van leven en werken.

Omdat ik meerdere talenten heb, wil ik die ook graag ten dienste stellen van mijn klanten. Deze talenten heb ik gevoed door opleidingen in twee richtingen:
De diploma’s MBA en modules SPD zijn de basis voor mijn financiële kennis, evenals de certificaten AO en IC (KPMG).

Omdat ik gekwalificeerd lid ben van de NOAB volg ik jaarlijks meerdere bijscholingen waardoor mijn kennis up to date is en voldoet aan de hoge kwaliteitseisen.
Het certificaat Begeleiden Familieopstellingen en het HBO-dipoloma PolyEnergetische Therapie is de gedegen basis voor het inspirerende deel van mijn werk.

Aandacht voor en oprechte interesse in mensen is mijn grootste persoonlijke waarde. Als geen ander weet ik dat het belangrijk is om in te zoomen op mijn klanten en zodoende iedereen op maat te kunnen bedienen. Voor mij is dat overigens de normaalste zaak van de wereld.

Heeft u nog vragen of mogen wij uw boekhouding verzorgen

Gekwalificeerd NOAB bedrijf

De Inspirerende Boekhouder | Administratieve, Fiscale en Persoonlijke begeleiding | Nanda Nobach | Boekhouding

NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB.

Wij werken met de betrouwbare software van:

De Inspirerende Boekhouder | Administratieve, Fiscale en Persoonlijke begeleiding | Nanda Nobach | Boekhouding